Rólam

Udvari Dániel

1985-ben születtem Pécsett. Jelenleg is itt élek, és dolgozom.A fő állasom mellet kezdtem el  a fényképészettel foglalkozni, konkurenciáimmal ellentétben viszonylag későn, de ennek köszönhetően én nyitott vagyok az újításokra és nem vagyok, a szokásaim rabja. 2008.  a dátum, amikor sikerült meg vásárolnom első digitális tükörreflexes fényképezőgépemet, mely azóta számos fejlődési lépcsőn esett át és jelenleg több digitális vázzal, nagy fényerejű objektívekkel és egyéb kiegészítőkkel rendelkezem, melyekkel minden lehetséges elképzelést meg tudok valósítani. Pályám elején próbálkoztam természet fotózással, rendezvények mint, autó versenyek fotózásával, de mindenhol éreztem ez nem az, amit én keresek.

Engem igazán az emberek érdekelnek.

A gyermekek fotózása a születésétől kezdve, a bölcsődén- az óvodán, keresztül, a nagyobb gyermek hétköznapjainak megörökítéséig mindig örömmel tölt el. Saját gyermekem útján tapasztalom, hogy mennyire fontos a gyermek fejlődését, megörökíteni lépésről lépésre, hogy az idő múlásával azokat vissza nézhessük és könnyeket csaljunk vele szemünkbe.

Másik fő feladatomnak érzem a jegyben járó párok boldog perceinek megörökítését. Vállalom a házasulandók “Nagy napjuk” minden pillanatának méltó fotografálását, a jegyben járástól a menyecske táncig. Örök kihívás a sok sok egyéniség adott szituációba illesztése, hisz nem mindenki érzi magát kényelmesen fényképezőgépek előtt pózolva, ezért igyekszem a párral az esküvőjük előtt minél többször találkozni személyesen is, hogy minél jobban megismerhessenek és feloldódjanak jelenlétemben, hogy minél kreatívabban tudjunk együtt dolgozni.

2017 Őszétől egy pécsett működő fotó stúdió aktív részese lettem, így ettől az időtől fogva ki tudom bővíteni aktív szolgáltatásaim számát. A továbbiakban vállalok Baba – Mama, családi képek készítését, reklám, illetve termék fotózást, rendezvények, szülinapok fényképes dokumentálását, illetve kreatív portrék készítését, modell fotózásokat. Természetes környezetben, bérelt helyszíneken, és stúdió körülmények közt is egyaránt.