Esküvő fotózás

Kedves házasulandó pár!


Minden bizonnyal hamarosan esküvőtök lesz. És a jó hír, hogy nem is kell, tovább keressetek, mert megtaláltátok azt a személyt, aki e jeles napon minden fontos, és meghitt pillanatot megörökít számotokra, a lehető legtökéletesebb módon.

- Több éves tapasztalatommal, számos esküvőn valő részvételemmel, garantálom számotokra, hogy életetek legszebb napját a lehető legtöbb odaadással és figyelmességgel dokumentálom a készülődéstől egészen a menyecske táncig.

- Számos fényképészzel ellentétben, nekem fontos a személyes kapcsolat tartás és egy "baráti" kontaktus kialakítása. Szeretem, ha már az esküvőtök elött is több alkalommal is találkozunk, hogy minél jobban megismerhessük egymást. Ezzel elérjük, hogy az esküvőtök napján, már nem egy idegenként tekintetek rám, nem riaszt meg a jelenlétem, nem lesztek zavarban, ha a közeletekben több fényképezőgéppel a nyakamban követem minden pillanatotokat.

- Ezt a célt szolgálja a jegyes fotózás is, ahol még az esküvőtök elötti időszakban a boldog jegyben járás időszakában készítek rólatok egy romantikus fotó sorozatot. A fotózást akár hónapokkal elötte egy teljesen más évszakban is megtarthatjuk, így változatosabb képekkel tudjuk megtölteni az esküvői albumotokat.

- Az esküvőtök napján, rendszerint nem csak én leszek jelen, hanem egy tanult fotós kollégám is velem tart, így ketten tökéletes összhangban dolgozva tudjuk azt biztosítani, hogy minden pillanatot a lehető tegtökéletesebb nézőpontból tudjuk megörökíteni. Mindketten professzionális tükörreflexes fényképezőgépekkel dolgozunk, nagy fényerejű optikákkal felvértezve, számos egyéb technikai felszereltséggel, amivel profi képmínőséget tudunk alkotni.


Külföldi esküvő szervezők elmondása alapján az esküvő fotós személye a legfontosabb egy esküvő szervezésekor, hisz a helyszín varázsa, a zenészek hangja, és a torta íze hamar feledésbe vész, míg az akkor készült képek örökre felidézik eme tökéletes napot…